Saturday 29 November 2014

Κεφτέδες εποχής.

Αρωματικοί κεφτέδες με φρέσκα ψέμματα!
Θα χρειαστείτε:
-1/2 kg κιμά
-2 φέτες ψωμί χωρίς την κόρα 
-1/2 ποτήρι φρέσκα ψέμματα κατά προτίμηση τοπικής προέλευσης
-1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
-1/2 κ.τ.γ κύμινο
-1 αυγό.
Αφού μουλιάσετε το ψωμί στα ψέμματα, και το στραγγίξετε, βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μαζί με ρίγανη και αλατοπίπερο, και ζυμώστε καλά. Αλευρώστε τους κεφτέδες και ρίξτε τους σε καυτό λάδι, φροντίζοντας να τους γυρίσετε από όλες τις πλευρές.
Καλή όρεξη και με τις υγείες σας!